RulesPal
Chat
Rulebook
FAQ
Oathsworn: Into the Deepwood thumbnail

Oathsworn: Into the Deepwood

← All Oathsworn: Into the Deepwood questions

If a boss is already adjacent to its target but not facing the target's hex edge, does it turn to face it?

The publisher answered this directly on BGG (2022).

  • Shadowborne Games · Publisher · 2022-10-20

Yes. In that Chapter 9 case the boss turns to face its target.

More Oathsworn: Into the Deepwood questions · Full rulebook