RulesPal
Chat
Rulebook
FAQ
Keyflower thumbnail

Keyflower

← All Keyflower questions

Can I take workers off a bid I am currently winning?

Bidding rule 1 forbids removing workers from a winning bid.

  • Keyflower rulebook · Rulebook · Bidding
  • entwife · Community · 2012-11-10
  • MercifulBiscuit · Community · 2016-09-17
  • thepackrat · Community · 2013-07-30
  • thepackrat · Community · 2012-10-30

No. Workers in a winning bid are locked in until someone outbids you. Only outbid workers may be moved.

More Keyflower questions · Full rulebook